Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze Thailand specialist
Nicole-Chiang-Rai

Nicole Engeltjes

In Thailand reizen met kinderen

Thailand heeft zoveel te bieden voor het hele gezin! Thailand is goed te bereizen en veilig, maar ook boeiend en spannend. Ideaal voor een mooie familiereis. U reist in uw eigen tempo in een veilig privé-busje met chauffeur en kunt onderweg stoppen waar en wanneer u maar wilt. Raak verdwaald in gouden tempels, overnacht in een echte boomhut en kom heerlijk tot rust met de voeten in het zand op één van de tropische eilandjes. Welkom in het land van de glimlach.

Familiereizen Thailand

Reismodules Thailand

Waarom reizen met Van Verre Family naar Thailand?

Onze reismoeders- en vaders reizen regelmatig met hun kinderen de wereld over. Zij begrijpen wat belangrijk en leuk is voor het hele gezin. Veilig vervoer en kindvriendelijke hotels zijn een ‘must’. Geen gezin is hetzelfde en wij stellen voor iedere familie een andere reis samen. Familiereizen op maat! Wij luisteren, geven suggesties en horen graag uw wensen.

  • Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
  • Leuk voor het hele gezin
  • Avontuurlijke individuele reizen op maat
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Kindvriendelijke hotels
Puck-Chumpon_1_345038

Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met uw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Koh-Samui-Family-1

Familiereizen Thailand

Ga samen met uw gezin op ontdekking door Thailand. Er is van alles te zien en beleven in dit prachtige land. Op de trappers door Bangkok of Sukhothai, een echte Hollandse activiteit. En wat is er leuker dan slapen op een drijvend hotel? Het kan allemaal in het afwisselende Thailand. Sluit uw familiereis relaxt af op één van de tropische eilandjes voor de kust. Klik hieronder om een overzicht te krijgen van onze familiereizen.

Video vakantie Thailand met kinderen

De Ragbourn familie reist door Thailand en maakte deze video van hun verblijf op Koh Lipe. Bekijk hun video!

Emmy4
Emmy Nijman
In de jaren 90 reisde ik al naar Thailand met onze zonen; nu is de volgende generatie aan de beurt! Ik ben Emmy Nijman, specialist familiereizen
Contact met Emmy