Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Van Verre Family reisblog

Op ons blog leest u de reisavonturen en belevenissen van onze reizende moeders tijdens hun reizen door Azië. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Ook informeren wij u op ons blog over diverse reisadviezen, nieuwsberichten of algemene interessante wetenswaardigheden voor uw reizen door Azië. Veel plezier met het lezen van onze blogs!

Met de kinderen naar Sri Lanka en Japan
Ragbourn Travel Family

Met de kinderen naar Sri Lanka en Japan

Ragbourn Travel Family Algemeen 19-10-2018

Om 20.00 uur vertrekt ons vliegtuig naar Sri Lanka, een land dat al zo lang op onze bucketlist staat. Nu wachten we op het vliegveld van het Japanse eiland ‘Okinawa’. Het is hier koud, we verlangen naar de zon van Sri Lanka, weer surfen en op wildlife safari gaan. Maar oooo wat hebben we hier ook een geweldige tijd gehad. Japan, een cultuur die zo anders is dan onze cultuur, de taal waar geen touw aan vast te knopen valt en de schoonheid van dit eiland is echt onbeschrijfelijk,

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!
Ragbourn Travel Family

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!

Ragbourn Travel Family Algemeen 28-2-2018

Het mooie van het reizen met kinderen is dat je ook veel kunt leren van hoe je kinderen tegen bepaalde zaken aankijken. Kinderen zien veel minder verschillen en veel meer overeenkomsten. Ook is het mooi om te zien dat kinderen niet veel nodig hebben om zich te vermaken. Een steen of een stok kan al uren plezier opleveren, zeker op het strand.

Orang-oetans Sumatra
Eva Drenth

Apen spotten in Azie

Eva Drenth Algemeen 31-1-2018

Zuidoost-Azië is dé plek om apen te spotten. Apen komen er in alle soorten en maten voor en het is voor kinderen heel leuk om apen te spotten tijdens een familiereis in Azië. Ik geef de drie beste plekken om apen te spotten in Sumatra, Maleisisch Borneo en Thailand.

Winnaars foto-actie Family
Jeroen

Winnaars foto-actie Family

Jeroen Algemeen 12-12-2017

Wij hebben mooie en leuke foto's ontvangen van vele families op reis in Azië en Afrika. Wij hebben kunnen zien hoeveel plezier het geeft om samen met de kinderen op reis te gaan. Nieuwe ontmoetingen en kinderen die kinderen uit andere culturen ontmoeten. 
Prachtig!

snorkelen bij Bali met kinderen
Chantal Heere

Snorkelen bij Bali

Chantal Heere Algemeen 2-11-2017

Het plan was om onze kinderen een keer te laten snorkelen bij Bali en waar kun je dan goed terecht? Bij het eiland Menjangan dat net voor de kust van Pemuteran ligt!

Bali met kinderen
Chantal Heere

Tips voor een rondreis Bali met kinderen

Chantal Heere Algemeen 16-5-2017

Al jaren reis ik door Azië, heerlijk genietend van de natuur en de mooie mensen. Vaak samen met mijn echtgenoot, maar onze kinderen gingen nooit eerder mee, ik moest aan het werk. Dit jaar dan toch voor het eerst, ja hoor, ze mochten mee.

Op reis met de kinderen
Jolanda

Op reis met de kinderen

Jolanda Algemeen 3-1-2017

Elk jaar weer spannend waar gaan we naar toe op vakantie met de kinderen. Alle vier zijn we zo verschillend, buiten de leeftijden, ook de qua wensen en invulling van onze reis. Het lijkt elk jaar wel weer zo’n dingetje, we gaan op reis, maar Oh god waar naar toe! Zo wil manlief niets liever dan alleen maar duiken, onze cultuurbarbaar presteert het om een week of twee een mooie verre reis te maken en terug te komen met alleen foto’s van de onderwaterwereld.