Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Van Verre Family reisblog

Op ons blog leest u de reisavonturen en belevenissen van onze reizende moeders tijdens hun reizen door Azië. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Ook informeren wij u op ons blog over diverse reisadviezen, nieuwsberichten of algemene interessante wetenswaardigheden voor uw reizen door Azië. Veel plezier met het lezen van onze blogs!

Met de kinderen naar Sri Lanka en Japan
Ragbourn Travel Family

Met de kinderen naar Sri Lanka en Japan

Ragbourn Travel Family Algemeen 19-10-2018

Om 20.00 uur vertrekt ons vliegtuig naar Sri Lanka, een land dat al zo lang op onze bucketlist staat. Nu wachten we op het vliegveld van het Japanse eiland ‘Okinawa’. Het is hier koud, we verlangen naar de zon van Sri Lanka, weer surfen en op wildlife safari gaan. Maar oooo wat hebben we hier ook een geweldige tijd gehad. Japan, een cultuur die zo anders is dan onze cultuur, de taal waar geen touw aan vast te knopen valt en de schoonheid van dit eiland is echt onbeschrijfelijk,

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!
Ragbourn Travel Family

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!

Ragbourn Travel Family Algemeen 28-2-2018

Het mooie van het reizen met kinderen is dat je ook veel kunt leren van hoe je kinderen tegen bepaalde zaken aankijken. Kinderen zien veel minder verschillen en veel meer overeenkomsten. Ook is het mooi om te zien dat kinderen niet veel nodig hebben om zich te vermaken. Een steen of een stok kan al uren plezier opleveren, zeker op het strand.