Khao Sok, Paradise resort

Zuid- Thailand

Gerund door een passievolle Belg en zijn Thaise vrouw. Deze leuke en goed onderhouden boomhutten in het Paradise resort doen de naam eer aan. Het is een kleinschalig resort met 12 kamers op een groot terrein. De eigenaren willen graag de natuurlijke sfeer behouden en laten de natuur dan ook z’n gang gaan. U krijgt hier het junglegevoel zonder comfort ervoor in te leveren. Een ideale plek om het prachtige Khao Sok National Park te leren kennen.

Locatie

Het Paradise resort ligt op loopafstand van het dorp Khao Sok. Hier is ook de gate naar het park. Voor de meeste excursies zijn vervoer en een gids noodzakelijk, dit wordt door de medewerkers van Paradise voor u geregeld.

Family proof

Accommodatie

Paradise beschikt over 12 boomhuisjes. Een boomhut of huisje wil zeggen dat het op palen is gebouwd, in een boom en de takken van de bomen worden niet afgezaagd. Deze groeien verder in het huisje. Dit is een vereiste. De trappen naar de huisjes zijn vrij steil maar heel stevig. Ieder huisje heeft eigen sanitair met douche en toilet, warm water, airconditioning, tafeltje en tv met Nederlandse kanalen(!) en zien er keurig verzorgd uit. Over het bed is een klamboe gespannen voor de zekerheid. Het enige is dat de oppervlakte niet heel groot is maar genoeg. Er zijn een paar verschillende soorten:

-          deluxe

-          familie bungalows; deze hutten zijn door een veranda met elkaar verbonden. Niet handig met kleine kinderen.

-          Honeymoonhut; in deze ronde hut is als extra’s ook een bad aanwezig. 

Voorzieningen

In het gezellige houten restaurant kunt u genieten van eigengemaakte Thaise en westerse gerechten. Daarnaast kunt u zelfs kiezen uit diverse lokale wijnen. Het proberen waard. U verblijft bij Paradise op basis van een programma met eten en excursies inclusief. 

Wij zullen u hierover informeren. De gastvrijheid en goede zorgen van de eigenaren en hun personeel gunnen u een onbezorgd en zeer aangenaam verblijf in het Paradise resort.