Habarana, Sorowwa hotel

Sri Lanka

Het uitzicht vanaf het kleine hotel is spectaculair: het ligt aan de rand van een meer en een natuurgebied. Op de bovenste verdieping is een lounge, waar u kunt genieten van de schoonheid van het gebied. Het hotelgebouw is strak/wit/modern, is prima, mooie kamers. Er is overigens nauwelijks ‘hotel-buitenruimte’, maar de natuur geeft veel terug. Als u voor dit hotel kiest dan is de reden: de omgeving, het hotel heeft niet veel charme, maar is wel goed.

Locatie

Aan de rand van een groot meer en in een natuurgebied. Sorowwa betekent: wateruitgang. Vlakbij het hotel zie je het water in een kanaal het landelijke gebied instromen (irrigatie).

Family proof

Accommodatie

Alle kamers hebben uitzicht op het meer/het natuurgebied, ook hebben ze allen een balkon. Er zijn 3 verdiepingen: beneden zijn de voorzieningen, op de 2de en 3de verdieping zijn de kamers.

Er zijn 23 kamers.

 

Kamertypen:

 

  • 17 deluxe kamers: mooi en ruim, smaakvol ingericht. Er zijn geen kamers met een verbindende tussendeur. Ruim balkon. Extra bed erbij zetten is mogelijk. er is een doorkijkje naar de badkamer (glas, er is ook een gordijntje).
  • 6 familyrooms, oftewel: superdeluxe kamers. Er zijn twee slaapkamers: 1 met een tweepersoons bed, 1 met 2 bedden (2de slaapkamer is boven, trap op, deze kamer is niet zo groot, maar prima). De douche is in het bad. Extra bed kan zowel boven als beneden geplaatst worden, er kunnen dus maximaal 6 personen verblijven.
Voorzieningen

Er zit een restaurant in dit hotel. Ook is er een Bar/lounge op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht! Verder is er een ruim zwembad.

Je kunt naar een andere verdieping via de lift die aanwezig is. Gasten kunnen in dit hotel gebruik maken van Wifi.