Nicole Engeltjes

Nicole Engeltjes, kinder-reisspecialist Thailand

Thailand is voor mij dé ideale gezinsbestemming. Thailand is een uitgestrekt land, maar dankzij een reis op maat met Van Verre Family kunt u uw eigen reistempo bepalen. Thailand is een ideale bestemming voor de kerst- of meivakantie. U kunt hier makkelijk in twee weken rondreizen en zo proeft u toch nog een stukje van Azië.

 

Er is voor het hele gezin ontzettend veel te zien en te beleven in Thailand. De bevolking is vriendelijk, het land kent een heerlijke keuken, zowel pittig en niet pittig en een goede mix tussen cultuur en natuur. In Bangkok fietst u door de gezellige straatjes en in Chiang Mai (Noord-Thailand) kunt u olifanten gaan wassen. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor u een waanzinnige ervaring. Trek in het zuiden in Khao Sok de jungle in om daarna heerlijk te relaxen op één van de bounty-eilanden.

 

Bij het samenstellen van uw reis let ik op een kindvriendelijk hotel, het liefst met zwembad of aan het strand. Uiteraard moeten de reisafstanden niet te lang zijn en moeten u en de kinderen volop genieten. Het moet een vakantie voor u samen zijn, een combinatie van ontdekken en uitrusten.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar Thailand? Ik help u graag bij het samenstellen van uw verre reis.

 

Tip!

In Ayutthaya organiseren wij een leuke speurtocht. U krijgt een aantal foto’s die in de verschillende tempels gemaakt zijn. Per tuktuk verkent u de stad en hopelijk lukt het u om alle plekjes te vinden.  

 

Nicole Engeltjes

 

0299-659660

nicole@vanverre.nl

Nicole-Thailand