Jeanelle van Baarsen

Jeanelle van Baarsen, kinder-reisspecialist Indonesië

Ik ben dol op Azië en wat is Indonesië een heerlijke bestemming om doorheen te reizen met kinderen. Als ik reis met mijn zoontje van twee vind ik het belangrijk dat hij het écht naar zijn zin heeft; een gelukkig kind betekent immers ook een gelukkige papa en mama! Uiteraard vonden wij het ook spannend om voor het eerst zo’n lange vliegreis te maken, maar het is goed bevallen. Mijn zoontje vond het hartstikke leuk. Iets waar ik ontzettend blij mee ben, want we reizen graag de wereld over.

 

Bali is een fantastische bestemming om met kinderen te ontdekken. De reisafstanden zijn relatief klein, zodat we veel kunnen zien, zonder alsmaar te hoeven “verhuizen”. En wat is de lokale bevolking vriendelijk! Overal waar wij met onze zoon komen, staan zij klaar om een helpende hand toe te steken. Indonesiërs zijn dol op kinderen!

 

Tijdens het samenstellen van een reis met kinderen, houd ik de wensen van het hele gezin goed in de gaten. Is er een zwembad bij de accommodatie aanwezig? Zijn de reisafstanden niet te lang? Bevat de reis voldoende rustpunten? Zijn er leuke excursies voor jong en oud?

 

Ik hoop u snel te mogen helpen bij het samenstellen van uw verre reis met kinderen. Het is zo’n mooie bestemming! Ik vertel u hier graag over.

 

Tip!

Mijn zoontje is nog veel te jong, maar de kleurrijke onderwaterwereld nabij Pemuteran is prachtig. Huur een snorkel en ontdek het zelf.

 

Jeanelle van Baarsen

 

0299-659660

jeanelle@vanverre.nl

Jeanelle-van-Baarsen-Family (3) Jeanelle-van-Baarsen-Family (4) Jeanelle-van-Baarsen-Family (2)