Debbie Peters

Debbie Peters-Hendriks, kinder-reisspecialist Sri Lanka & Maleisië

 

'Vakantie voor ons is even ontsnappen uit de hectiek van het dagelijkse leven'

 

Elk jaar kijk ik weer uit naar de vakantie met mijn gezin. Even weg uit de drukte: tijd voor elkaar!

Niks moet, alles mag. Genieten van én met elkaar staat voorop. Nieuwe culturen ontdekken, avonturen beleven, mooie, gelukkige momenten creëren, activiteiten doen, die je thuis niet gauw doet en tussendoor veel lachen met elkaar.

 

Afgelopen zomer hebben we weer een geslaagde vakantie achter de rug. Onze meiden worden steeds groter, kunnen én durven meer. Zo hebben onze meiden nu voor het eerst een proefduik in het zwembad gemaakt. Wat een enthousiasme, een groot succes! Dat belooft wat voor later.

 

Wanneer is vakantie voor ons een geslaagde vakantie? Als de kinderen tegen het eind van de vakantie zeggen dat ze het leuk hebben gehad en geen zin hebben om terug te gaan naar Nederland. Komen we hier volgend jaar weer, vroeg één van mijn dochters. Als ik deze vraag krijg, dan weet ik dat ze genoten hebben. We gaan tijdens de vakantie op pad en ontdekken de leukste plekjes. Een combinatie van zwemmen, spelen en het land ontdekken. En dit het liefst in een groene, ongerepte omgeving met bergen, rivieren, watervallen, kleine dorpjes, vergezichten, een vriendelijke bevolking, lekker eten en een blauwe zee met witte stranden binnen handbereik.

 

Heel leuk te zien dat onze kinderen geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van andere mensen en openstaan voor andere culturen en gebruiken. Het is fantastisch om deze ervaringen met elkaar als gezin te mogen delen en mooie herinneringen op te bouwen voor de toekomst. Jaren later zullen we hier nog over terug kunnen praten en de mooie momenten herbeleven.

 

Debbie Peters - Hendriks

 

0299-659660

debbie@vanverre.nl

Dochter-Debbie Gezin-Debbie Dochters-Debbie-1