Hoe werkt het?

 

Aanvraag voor een reisvoorstel (offerte)

U heeft ons gevonden. Het grootste deel van de reisaanvragen komt via hoort-zegt-het-voort, van onze klanten dus. Zij zijn belangrijk voor onze naamsbekendheid en daar zijn we dankbaar voor. Anderen komen op onze website op internet of via beurzen.

 

Hoe? Gewoon bellen of een aanvraag sturen vanaf onze website. Bijna altijd belt onze desbetreffende landendeskundige u dan, want meestal zijn er nog wat vragen en suggesties. Er kan zoveel en we willen ons reisvoorstel zo gericht mogelijk maken.
Wij gaan dan aan de slag (en dat is niet een druk op de knop). We sturen vervolgens ons reisvoorstel in een mooi mapje (uw persoonlijke reisbrochure) per post en per e-mail naar u toe, met de link naar uw persoonlijke pagina op onze site. Daar ziet u onder andere de hotels die we opgenomen hebben, praktische informatie, landkaarten en nog heel veel meer. Nog aanpassingen: bespreek deze met onze landendeskundige.

 

Uw reis boeken bij Van Verre 

Als de reis helemaal naar uw wens is, dan vult u het boekingsformulier in. Wij gaan dan de nog niet in optie geplaatste onderdelen van uw reis reserveren bij de hotels en andere leveranciers (als iets in optie is gezet, dan vermelden we dat in het reisvoorstel).


De boeking wordt uiteraard tot achter de komma gecheckt. Uw reis is geen kant-en-klare reis, dat betekent dat ook alles door ons wordt nagelopen, er komt wel wat bij kijken. Zo stemmen we alles af met onze mensen ter plaatse, zij zijn op de hoogte van uw specifieke reisonderdelen.


Zodra alle onderdelen akkoord zijn, ontvangt u de bevestiging van uw reis. U ontvangt uw reisbescheiden per post (ook weer in een prachtige en handige reismap) en op uw persoonlijke pagina enkele weken voor vertrek. Uw reis gaat bijna beginnen!


Terug

Na terugkomst willen wij graag van u horen hoe uw reis is geweest. En misschien heeft u nog suggesties voor ons.

 

Samengevat

1. Aanvragen offerte/ reisvoorstel
2. Bespreken van uw reis
3. Boeking
4. Ontvangst reisbescheiden
5. Op reis!
6. Terug (daar moet u nog maar niet aan denken!)

 

Vrijblijvende offerte aanvragen.