Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
terug naar het overzicht

Reismodule Lekker luxe strandplezier

Gaya Island is een tropisch paradijsje voor de kust van Kota Kinabalu. Genieten van zon, zee en strand terwijl u in een luxe strandresort verblijft. Ga snorkelen, of maak een wandeling door de jungle. Wie weet spot u wel een paar neusapen.

Wat maakt deze reis bijzonder
Verblijf op een tropisch eiland
Snorkelen met kleurrijke vissen
Neusapen spotten
Emmy4
Emmy Nijman
In de jaren 90 reisde ik al naar Thailand met onze zonen; nu is de volgende generatie aan de beurt! Ik ben Emmy Nijman, specialist familiereizen
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

De reis van dag tot dag: Lekker luxe strandplezier

Dag 1 Aankomst Gaya Island
Dag 2 Gaya Island
Dag 3 Gaya Island
Dag 4 Vertrek Gaya Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Gaya Island

U wordt door onze vertegenwoordiger bij de luchthaven van Kota Kinabalu opgewacht en naar de pier in Kota Kinabalu (Jesselton Jetty) gebracht. U vaart in minder dan 30 minuten naar Gaya Island.

 

Informatie Pulau Gaya:
Even bijkomen op het groene jungle eiland Pulau Gaya. Dit eiland vormt samen met vier andere eilanden het Tunku Abdul Rahman Nationaal Park. De onderwaterwereld rond deze eilanden is ontzettend kleurrijk en door het stille water vinden de meest bijzondere visjes dit een fijne plek om te wonen. Maar er is meer te doen dan relaxen en snorkelen. Pulau Gaya is bedekt met groene jungle. Vanuit het Marine Ecology Research Centre kunt u samen met een gids een trekking maken door de jungle. Neusapen vinden het ook een fijn eiland om te wonen dus kijk goed om u heen en misschien spot u er wel één. Het herkennen van deze dieren is vrij makkelijk. De mannetjes hebben een bijzonder grote neus en de vrouwtjes een schattig wipneusje. Ontdek verborgen baaien op het eiland en u waant zich even alleen op de wereld. Het zand op Pulau Gaya is heel fijn en het water is kraakhelder. Een tropisch paradijsje!

 

Overnachting op Gaya Island.
Inclusief transfer en boottocht

Dag 2 - 3 Gaya Island

maleisie-borneo-gayaisland-stijger(8) Proboscis-monkey-Sukau-zitten(8)

Twee hele dagen om te genieten van de zon, zee en het strand. En vergeet de prachtige onderwaterwereld rondom Gaya Island niet. Snorkel op, en visjes kijken!

 

Overnachtingen op Gaya Island.
Inclusief ontbijten

Dag 4 Vertrek Gaya Island

U gaat naar de pier en vertrekt met de boot naar het vasteland.  Bij aankomst in Kota Kinabalu wordt u door onze vertegenwoordiger opgewacht en naar de luchthaven van Kota Kinabalu gebracht.

 

Inclusief ontbijt, boottocht en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën