Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
terug naar het overzicht

Reismodule Op een onbewoond eiland

Lankayan is zo’n echt bounty-paradijsje; weg van de bewoonde wereld heeft u hier een eigen chaletje aan het strand of de zee. Ook zeeschildpadden komen hier graag. Misschien komt er wel één onder uw chalet gekropen om haar eieren te leggen.

Wat maakt deze reis bijzonder
Snorkelen tussen kleurige visjes
Zeeschildpadden
Witte stranden en palmbomen
Emmy4
Emmy Nijman
In de jaren 90 reisde ik al naar Thailand met onze zonen; nu is de volgende generatie aan de beurt! Ik ben Emmy Nijman, specialist familiereizen
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

De reis van dag tot dag: Op een onbewoond eiland

Dag 1 Aankomst eiland Lankayan
Dag 2 eiland Lankayan
Dag 3 eiland Lankayan
Dag 4 Vertrek eiland Lankayan

100% maat werk

Dag 1 Aankomst op het eiland Lankayan

De kleurrijke onderwaterwereld bewonderen met je snorkel

Maleisie-WestMaleisie-Sabah-Lankayan-schildpaddentrek2(8) maleisie-langkayan-bungalow-strand(8) Sabah-underwaterfishgroup(8)

Transfer naar de boot, die u in circa twee uur van Sandakan naar het eiland Lankayan brengt. De boot vertrekt om 10.00 uur van Sandakan naar Lankayan.

 

Informatie Lankayan:

Pulau Lankayan is een verborgen paradijsje in de Sulu-zee ten noordwesten van Sandakan. Alles is aanwezig wat u verwacht op een bounty-eiland. Wuivende palmbomen, hagelwitte stranden, een helderblauwe zee en een prachtige zonsondergang. De onderwaterwereld is hier ontzettend mooi, de perfecte plek om te gaan duiken of snorkelen.  Het water is hier zo helder dat u zelfs zonder snorkel al visjes om u heen ziet zwemmen. Bijzonder: Schildpadden houden van Pulau Lankayan. Sinds 1994 worden hier pasgeboren schildpadden uitgezet. En een schildpad keert altijd terug naar zijn geboorteplek. De kans dat u hier schildpadden aan land ziet komen is dus groot. Van juni tot en met september heeft u de meeste kans om deze prachtige dieren van dichtbij te zien. En hoe geweldig zou het zijn als er tijdens uw verblijf baby-schildpadjes uitgezet mogen worden? Een ervaring om nooit meer te vergeten.

 

Overnachting op het eiland Lankayan.
Inclusief lunch, diner, transfer en boottocht

Dag 2 Het eiland Lankayan

Een dag om helemaal zelf te bedenken wat u gaat doen in dit tropische paradijs. Zet een snorkel op en ga op avontuur onder water. Nemo en zijn vriendjes zwemmen u zo voorbij. Huur een kajak om lekker op zee te gaan peddelen. Of geniet met de voetjes in het zand terwijl de kinderen op zoek gaan naar enorme schelpen. Niks moet, alles mag.

 

Overnachting op het eiland Lankayan.

Inclusief alle maaltijden

 

Dag 3 Het eiland Lankayan

maleisie-borneo-sabah-langkayan-zonsondergang(13)

Nog een dag genieten van zon, zee, strand, visjes en schildpadden.

 

Overnachting op het eiland Lankayan.
Inclusief ontbijt, lunch en diner

Dag 4 Vertrek van het eiland Lankayan

Per boot terug naar Sandakan op het vasteland. De boot vertrekt al om 07.00 uur. Bij aankomst in Sandakan wordt u opgewacht voor uw transfer naar uw hotel of naar de luchthaven.

 

Inclusief ontbijt, boottocht en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën