Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
terug naar het overzicht

Reismodule Eilandhoppen en visjes kijken

Rondom de eilanden Perhentian, Lang Tengah en Redang zwemmen duizenden kleurrijke visjes. Een fantastisch gebied om te snorkelen. U hopt van het ene naar het andere eiland en verblijft op ieder eiland een paar nachtjes.

Wat maakt deze reis bijzonder
Avontuurlijke jungle wandelingen
Kleurrijke koraalriffen
Witte zandstranden
Emmy4
Emmy Nijman
In de jaren 90 reisde ik al naar Thailand met onze zonen; nu is de volgende generatie aan de beurt! Ik ben Emmy Nijman, specialist familiereizen
Reisduur: 9 dagen / 8 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

De reis van dag tot dag: Eilandhoppen en visjes kijken

Dag 1     Aankomst Perhentian

Dag 2     Perhentian

Dag 3     Perhentian

Dag 4     Lang Tengah

Dag 5     Lang Tengah

Dag 6     Redang

Dag 7     Redang

Dag 8     Redang

Dag 9     Vertrek Redang

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Perhentian

Direct vanaf het witte zandstrand het water in om te snorkelen

shutterstock_127584761(13)

Vanaf Kuala Besut vaart u in circa een half uur naar Pulau Perhentian. U wordt in de buurt van uw resort bij de pier afgezet.

 

Informatie Pulau Perhentian:
Een paradijsje op aarde, dat zijn de Perhantian Islands. Overnachten kan op Pulau Kecil en Pulau Besar. Besar is de grootste van de twee en dus ook wat drukker, maar het is nog steeds heerlijk relaxen hier. Beide eilanden hebben alles wat u van een bounty eiland verwacht. Hagelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. Snorkelen kan op de meeste plekken direct vanaf het strand. De meest kleurrijke vissen zwemmen om u heen dus snorkel op en ga op avontuur onder water. Wie spot Nemo als eerste? Voor nog mooiere snorkelplekken raden wij u aan om een boottochtje te boeken om het koraal en de visjes wat verder uit de kust te gaan ontdekken.

 

De resorts liggen verspreid aan verschillende baaien. Met een watertaxi hopt u zo van baai naar baai het eiland rond. En zo kunt u ook eens bij een ander resort gaan lunchen of dineren. Duik liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Perhentian Islands. Er zijn prachtige duikspots rondom de eilanden. Regel ter plaatse een duik- excursie of cursus. Even geen zin in zand tussen de tenen? Trek dan het binnenland in en maak een wandeling door het dichtbegroeide oerwoud. Hier leven eekhoorns, varanen en apen. Geniet van de relaxte eilandsfeer en de prachtige omgeving. U zult zich hier niet snel vervelen.

 

Overnachting op Pulau Perhentian
Inclusief boottocht

Dag 2 - 3 Perhentian

Deze dagen zijn ter vrije besteding.

 

Overnachtingen op Pulau Perhentian
Inclusief ontbijtenen

Dag 4 Perhentian - Lang Tengah

U wordt met een speedboot opgehaald vlakbij uw hotel en rechtstreeks naar uw hotel op Lang Tengah gebracht. De overtocht duurt circa 45 minuten. U wordt vlakbij uw hotel op Lang Tengah afgezet.

 

Informatie Lang Tengah:
Lekker luieren op een idyllisch bounty eilandje. Pulau Lang Tengah ligt middenin het National Marine Park en is een klein tropisch paradijs met maar 4 resorts. Denk aan poederwitte stranden, azuurblauwe zee en wuivende palmbomen. Neem een duik in zee en ga opzoek naar kleurrijke vissen of kom lekker tot rust bij het zwembad van uw hotel. Even genieten van de schaduw kan tijdens een wandeling door het stukje regenwoud op het eiland. Rondom het eiland ligt prachtig koraal dus u kunt direct vanaf het strand al prachtig snorkelen. Pulau Lang Tengah is een tropische verrassing!

Overnachting op Pulau Lang Tengah
Inclusief ontbijt en boottocht

Dag 5 Lang Tengah

Sabah-underwaterfishandcoral(8) Indonesie-Bali-kidsdiegenieten.jpg(17)

Deze dag is ter vrije besteding.

 

Overnachting op Pulau Lang Tengah

Dag 6 Lang Tengah - Redang

U wordt vlakbij uw hotel met een speedboot opgehaald en vaart in circa een half uur naar Redang. Aangekomen bij de pier (recht tegenover het Laguna Redang Island Resort) wordt u opgehaald door een kleine tractor met aanhanger voor uw transfer naar uw hotel op Long Beach.

 

Informatie Redang:
Redang is het grootste eiland van de eilandengroep aan de oostkust en een perfecte snorkel- en duikbestemming. Het is hier heerlijk relaxen met de voeten in het parelwitte zand. Het eiland is omringd door azuurblauw water waar de meest kleurrijke vissen in rondzwemmen. Dus snorkel op, vinnen aan en opzoek naar Nemo en zijn vriendjes. Schildpadden zwemmen hier ook rond het eiland dus kijk goed om u heen. In het dorpje Kapung Air zijn verschillende restaurantjes te vinden waar u heerlijk vers gevangen vis kunt eten. In de binnenlanden ligt de groene jungle op u te wachten. Maak hier een mooie wandeling over één van de uitgezette routes en kom onderweg vogels, herten en aapjes tegen. U zult zich geen moment vervelen in dit tropische paradijs.

Dag 7 - 8 Redang

Deze dagen zijn ter vrije besteding.

 

Overnachtingen op Pulau Redang
Inclusief ontbijten

Dag 9 Vertrek Redang

U wordt door het personeel van het resort naar de pier gebracht. U vaart in ongeveer 1,5 uur naar Shabandar Jetty (Kuala Terengganu).

Inclusief ontbijt en boottocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën