Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
terug naar het overzicht

Reismodule Sportief & Spetteren

Helm op en raften op de rivier. Met de auto bergopwaarts en daarna fietsen door een prachtig landelijk gebied naar beneden. Een trekking langs dorpjes en dwars door de natuur. Kijk goed in de rondte om geen vogel of vlinder te missen!

Wat maakt deze reis bijzonder
Wandelen tussen de rijstvelden
Raften en fietsen in Ubud
Renee3
Renée
Indonesië blijft voor mij een geweldig land, ook met de kinderen. Ik kan je helpen met de perfecte familiereis!
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

De reis van dag tot dag: Sportief & Spetteren

Bali

Dag 1      Aankomst Ubud                                            

Dag 2      Ubud, raften

Dag 3      Ubud, fietsen

Dag 4      Ubud, trekking

Dag 5      Vertrek Ubud

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Ubud

U wordt bij de luchthaven of uw hotel opgehaald en naar uw hotel in Ubud gebracht (transfer).

 

Informatie Ubud:
Het groene hart van Bali omringd door rijstterrassen, dat is Ubud. In de omgeving trekken buffels een ploeg voort door de sawa’s en in het centrum is het levendig druk. Het is een ontzettend leuk plaatsje met veel winkeltjes, restaurants en kunst galerieën. Er gaat geen dag voorbij zonder een religieus feest of tempelbezoek. Nog souvenirs nodig? Dan bent u in Ubud aan het goede adres. Genoeg souvenirwinkels te vinden hier.

 

Overnachting in Ubud.
Inclusief transfer

Dag 2 Ubud

Raften over de rivier en watervalletjes in de jungle

DSC_0103(17) Bali-raft-VanVerre(8)

Zin in wat actiefs? Raften is een leuke activiteit voor echte waterratten. U wordt opgehaald bij uw hotel en naar het startpunt gebracht. Er wordt eerst uitleg gegeven en de reddingsvesten worden uitgedeeld. U bedwingt de rivier en vaart door de jungle. Wat een mooie omgeving! Warm gekregen van de inspanning? Verkoeling vindt u onder één van de watervallen die u passeert. Voor de eerste boot die het eindpunt bereikt heeft staat een lunchbuffet klaar, en natuurlijk ook voor de rest van de groep. Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Inbegrepen: Transfers, lunch en veiligheidsmateriaal. Vergeet niet om zonnebrandcrème, gympen en een extra set kleding mee te nemen.

 

Overnachting in Ubud.

Inclusief ontbijt, rafting

Dag 3 Ubud

Op de trappers door de rijstvelden vandaag. U wordt 's ochtends opgehaald bij uw hotel en naar het startpunt gebracht. Kies een mooie mountainbike uit en vergeet uw helm niet, veiligheid gaat boven alles. Een mooie tocht staat u te wachten door de prachtige groene sawa’s. De route gaat vooral bergafwaarts door dorpjes, langs tempels en door de rijstvelden. Af en toe even stoppen om een mooie foto te maken. De gids vertelt u graag meer over het Balinese leven, de cultuur en de mensen. Eindpunt van deze tour is bij het olifantenpark waar een lunchbuffet voor u klaar staat. Even bijkomen van het fietsen.

Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Inbegrepen: mountainbike, transfer van en naar het hotel, buffet lunch en mineraal water, toegang tot het olifantenpark, veiligheidsmateriaal en begeleiding van gids.

 

Overnachting in Ubud.

Inclusief ontbijt, fietstocht

Dag 4 Ubud

Wandelen door de rijstvelden

P1020132_n2w0y2(17) Indonesie-Java-rijst-planten(8) P1020114_cmyz1b(8)

Onder leiding van een gids maakt u een schitterende hike door een landelijk gebied. U wordt naar het dorp Desa Tunjuk gebracht. Van hieruit loopt u ca. 2,5 a 3 uur door de rijstvelden. De gids vertelt u veel over de bomen en planten, de vogels en de vlinders die u onderweg ziet. Maar ook het unieke Balinese Subak watersysteem wordt toegelicht. En natuurlijk ziet u de tempeltjes die gewijd zijn aan de hindoeïstische godin Dewi Sri. Het allerleukst is om de lokale bevolking aan het werk te zien op hun stukjes land. U loopt via een klapperboomplantage naar een waterdam. Aan het einde van de tocht, geniet u van een uitstekende lunch. Bij de lunch laat men u zien hoe de typisch Balinese offertjes die overal liggen, worden gemaakt. U kunt ervoor kiezen om deze trekking in de ochtend of middag te maken.

Inbegrepen: Engelssprekende gids, transfers en lunch.

 

Ubud is een heerlijke plaats om een paar dagen te verblijven, er is van alles te zien en beleven. Vanmiddag kunt u aapjes kijken in het Monkey Forest. De aapjes slingeren van boom naar boom opzoek naar eten of spullen wat ze kunnen afpakken, dus pas op! Het bos ligt middenin het gezellige Ubud dus u bent er zo. Ten zuiden van Ubud ligt het Bali Bird Park. Kleurrijke exotische vogels uit Indonesië en de rest van de wereld zijn hier van dichtbij te bekijken. De vlindertuin is ook een bezoekje waard. Naast de vele kleurrijke vlinders zijn hier wandelende takken en wandelende bladeren te vinden. Herkent u de wandelende tak tussen alle gewone takken?

 

Overnachting in Ubud.

Inclusief ontbijt, trekking

Dag 5 Vertrek Ubud

U wordt bij uw hotel in Ubud opgehaald en naar uw volgende bestemming gebracht (transfer).

 

Inclusief ontbijt                                                                                 

 

 

Einde van een prachtige reis!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën